Lent a felület

Mi rejlik a felszín alatt?

A cég hosszú évek óta megbízható partnere több, a legnagyobb biztosító társaságok tekintetében értékeli károk és a települések, a javítások és a problémák felhalmozott tulajdonosváltás.

Süllyedés kártérítési talajszinten és alatt:

  • Tervezése és készítése öntvény feladatok, számítások, casting tervek, vázlatok, stb.
  • Víz és nedvesség behatolás föld felett és alatt.
  • Vízelvezető megoldások, mint a felszíni víz gyűjtése, blokkoló "halott" kapcsolatok (patkány fészek), No-Dig megoldások, CCTV, teljes vízelvezető megoldások vagy rövid határidővel: Minden, amit lehet gondolni kapcsolatban, hogy mi folyik a felszín alatt.

Elértük jelentős speciális tapasztalat belül:

Szabályok és előírások, mindenféle vizsgálatok, mint a nyomáspróba a csatornába, vízvezeték, fűtési rendszerek és még sok más, előkészítése és így a leírások és jelentések elkészítése az ajánlatok és a különböző leírások, azonosítására alkalmas vállalkozók, bármilyen felügyelet, irányítás átfogó tanácsadás, ellenőrzés, stb.

A víztelenítés

Ha a ház kerül alacsonyabb, mint a környező terep - például, terasz, gyep vagy úttestről - felszíni víz megtalálja az utat a ház felé. Felszíni víz, amely nem irányul a háztól, okozhat az alapítvány és homlokzatok lenni átázott, vagy ami még rosszabb, hogy megtalálják a módját, közvetlenül a házba.
 
Régebbi házak előtt konkrét időpont különösen sérülékenyek. Az alapítvány és a pince falai tipikusan kemény égetett tégla, ahol a kockázat a nedvesség behatolása nagyobb alapjait betonba.

Ez megy teljesen rossz óriási kárt a házban és a lehetséges egészségügyi problémák, ha a ház szellőző rácsok magasságában terep. Ez lehetővé teszi, hogy az esővíz futtatni közvetlenül a padló alatti térben.

A nedvesség és a víz alapja, homlokzatok és pincék okozhat penész a falakon, gomba falburkolatok és a padló, hogy ismét egy nagy a kockázata az egészségügyi problémák.

Ön gyakran kiderül, hogy van a fent leírt problémák, ha a vakolat, festés kezd héja a. Ha igen, akkor intézkedéseket kell tenni azonnal.

Ha az aljzat vagy alapítvány már megtámadta a víz, nedves, vagy nedves nagy a kockázata a repedés a fagy rúgások, és újra vezet súlyos károkat nem csak a házat, de megint vezethet súlyos egészségügyi kockázatokat.

Van egy magas talajvíz?

Ha a nedvesség és a nedves problémák okozta magas talajvízszint a helyszínen nem fog segíteni, csak vezetni a felszíni víz távol a falak körül a házat. Itt kell más, és lényegesen drágább intézkedéseket a problémák megoldására. Ez lehet létrehozni kerületi csatornába a ház körül, vagy drain a ház alatt.
 
Ha úgy gondolja, hogy a talajvíz szintje magas az Ön telephelyén, forduljon hozzánk további vizsgálat.

Mely házak különös figyelmet igényelnek?

Nem számít, milyen házban laksz, fontos, hogy győződjön meg arról, hogy az őszi, a talajszinten vezető távol a háztól helyes. Azonban! Még ha az őszi helyes-re a háztól néhány ház különleges figyelmet igényel.

Ez vonatkozik:

Házak pincéjében, amikor a pince külső falak nagyon érje nedvesség a földből. Régebbi házak gyakran nagyon érzékeny a nedvességre. Különösen, ha a pince falak téglából, nedvesség kevésbé lesz képes, hogy elmenjen a tégla felszívja a nedvességet.

Házak nádfedeles sérülékenyek. Ezeknek nincs ereszcsatorna, hogy a víz a tetőről folyik közvetlenül a földbe mellett a homlokzat. Ha járdán vagy pofonokat a ház körül nádtetős a csepegő víz a tetőről az visszapattan és akár nedvesítsük mind a gyűrű és a külső falon.

Older houses with foundation of brick are very sensitive to moisture, and it also applies to the first houses that were built with concrete foundation. Not until the middle of 1900 the concrete were improved.

In addition, older farmhouses usually an old and fragile foundation. This means that these houses are extra moisture sensitive. A good solution for old country houses is often to put a wide range of special gravel or stones along the foundation and underneath dig down a special surface drainpipe that will lead the water away from the foundation and the house.

Ha a nedvesség problémák kiterjedt, és nehéz megtalálni az okát, ez egy jó ötlet, hogy segítséget kérjen a strukturális tanácsadója segít a problémák megoldásában, és megoldási javaslatokat.

Süllyedés károk

Süllyedés károsodás miatt a talajt a ház instabil úgy, hogy meghaladja vagy nem éri együtt, ami miatt az alapítvány mozog és az alap később repedések.

Fordítson kiemelt észre, hogy télikertek és bővítmények. Az épületek nem épülnek ugyanakkor, hogy valószínűleg épülnek különböző alapítványok, és az épületeket is "rendezni" másképp. Ezért gyakran látni repedések a foglalat, ahol a két épület egybeépült.

Az azonos típusú sérülések is látható világító dobozok és kültéri lépcsők stb Gyakran észre fogja venni repedések között a lépcsőn, és a bázis.

A víz nagyon könnyen adja át ezeket a repedéseket. A víz, amely belép e repedések által majd szétterítik az alapítványon keresztül, és az lesz a vége, mint a víz kárt vagy nedves ami ismét nedves és gomba károk. Ezért rendkívül fontos, hogy ha látsz repedések a lépcső vezet a pince vagy repedések akkor alapot, hogy tegyen lépéseket, mielőtt a kár elfogy az irányítást.

Minden süllyedés munka speciális szakértelmet igényel, és csak akkor szabad elvégezni speciálisan képzett személyzet. A számítások a tett, vázlatokat az öntés, stb.

Süllyedés munka nem a do-it-yourself projekt, és nagyon gyakran a biztosítás fedezi a sok munka és ezért még fontosabb, hogy lépjen kapcsolatba Scanbau Kft. útmutatást, mi több éves tapasztalattal foglalkozik biztosítók és lehet, hogy arról, hogy Önnek a megfelelő szolgáltatás, amely segít, bármilyen problémákkal szembesülnek.

Nedvesség és nyirkosság

Ha problémája van a nedvesség és nyirkosság otthonában, akkor sok oka. Például tető szivárgás, szivárgó csatorna vagy kutak szoruló karbantartás vagy csere. Vagy talán a nedvesség okozza, mert a repedések a pincefalak, ami ismét lehetővé teszi a nedves emelkedik felfelé a pince falak, padlók és alapítványok és terjedt el, hogy a ház többi részét.

Ha a problémát az okozza, egy belső kár oka általában a szivárgó csövek, csatornák vagy más alkatrészek, amelyek nincsenek telepítve vagy nem működik helyesen.