Kezek tovább

Megyünk a “kezét” minden projekt

Megvan az évek során felépített egy nagy ismereteit sok a régi ügyfeleket, és ezzel a sokat idézett teljesíteni ügyfeleink feladatok minden tekintetben. Mi leggyakrabban tekinthető “állni” a vevő számára.

Kiderült, különösen az épületek, ahol a leggyakrabban alkalmazott ügyfelünk szolgálja az érdekeit, az építési, felújítás, stb. Leggyakrabban a részben Kézbesítés, KS részben Kézbesítés, anyagok, folyamatos felügyelet, helykezelési afholdelses építési ülések stb, átadja a tulajdonosok / vásárlók. Hiba / hiba halad, 1 és 5 év vélemény.

Az utóbbi években végzett Scanbau kft. néhány "kezét" biztosítási kár javítás. Hogyan Scanbau kft. össze egy csapat vállalkozók már fel lehet használni ezt a feladatot. Leggyakrabban fut ilyen esetekben több mint 2 vagy 3 hétig, amíg az ügyfél a nyaralás.

Általában prekurzor az esetben a lakás keresztül rayed része dokumentálhatják., Kár, hanem elsősorban, hogy visszaállítsa az ingatlan 100%, ha az ügyfél hagyta ezt.

Majd csomagolja otthon tartályokban tárolják biztonságosan.

Biztosítási kár javítani - 24/7 ha szükséges ütemezni.

Az ingatlan felújított, és hagyja jóvá a tulajdonosok.

Ezzel kapcsolatban az ügyfelek befektetése, amelyet főként a kritikus felülvizsgálatát az anyag, bygningen- / tiszta. Átvilágítás.

Látás & becsült üzleti ügyfeleink számára.

Ügyvéd esetben kritikus felülvizsgálatát a fájl ifm., Látomás & becslések bonyolult építési ügyek.