Ház Adminisztráció

Tanácsadás tulajdonosai és vezetői lakossági / kereskedelmi ingatlanok

Az alábbiakban a lépéseket, hogyan biztosítjuk tulajdonosai és vezetői lakó / kereskedelmi ingatlanok tanácsot:

Állapotfelmérés:

Ezzel kapcsolatban költségvetés felújítási és karbantartási munkák a lakossági / üzlethelyiség, ott szükség lehet a szerkezeti elemzése a strukturális feltételek a helyszínen.
 
A felülvizsgálat mindig követte egy írásos állapot jelentés és javaslatok egy cselekvési terv alapján az egyes épület / lakás és a fennmaradó években az ingatlan.
 
Az állapot jelentés ismerteti a jelenlegi állapotában az épület vagy lakás minden kár írjuk le és nyilvántartásba vették. Damage Leírás általában kíséri fotózásokra.
 
Az állapot jelentés és felmérést alapul szemrevételezés nélkül destruktív interferencia a berendezések és szerkezetek. (Nem nyitás minden fal, padló stb.).

Költségvetés:

Alapján az állapotjelentés számolunk ajánlatot (Ha a tulajdonos úgy kívánja) javításra a károk a jelentésben ismertetett.

Ajánlat:

Scanbau Kft. szívesen segítünk elkészítéséhez pályázati dokumentumok és győződjön meg arról, hogy a legjobb árakat anyagok, ha úgy döntenek, hogy hagyja, hogy a munka megkezdése.

Ha egy ajánlat jóváhagyják Scanbau Kft. nevében jár el a tulajdonos / ügyvezető és készítsen építési szerződést, amely biztosítja az ügyfél ellen "meglepetés", hogy a lehető legnagyobb mértékben.

Építési és ellenőrzés:

Amikor a felújítási / karbantartási munka folyamatban van Scanbau Kft. is kínálnak az ügyfélnek, hogy csatlakozzanak az ügyfél képviselője az optimális pénzügyi, időgazdálkodás és minőség-ellenőrzés.