A múlt bűneit

A múlt bűneit, válhat a jövő problémáinak

A cég mentén épülnek fel nem elhanyagolható tapasztalat tanácsadás és kezelése “a múlt bűneit”.

Scanbau Kft. kínál mindenféle vizsgálatok, teszt, udarbejdelser a omfangs leírások / jelentések kidolgozása a pályázati leírások, azonosítására alkalmas vállalkozók, mind felügyeletet, vezetés, irányítás, stb.

zek a következők:

PCB használták az építőiparban mintegy 1950 - 1977, és klórozott paraffinok különösen abban az időszakban, miután 1977 helyett a PCB. PCB volt széles körben elterjedt építési, amíg a 1977..
 
PCB-adalékanyagként tömítőanyagok talán a legismertebb példa, de PCB is használják festékek, dupla üvegezés és adalékként építőanyagok.
 
PCB okozhat problémát, mind a beltéri klíma és a munkakörnyezet, a külső környezet és a hulladék felújítási projektek, ha nem kezelik megfelelően a végrehajtási szakaszban.
 
Megfelelő kezelési megköveteli egyrészt, hogy van egy átfogó megvalósíthatósági tanulmány, alapos tervezés, a munka koordinálása és az ellátási anyag, amely leírja az összes követelményeket az ajánlattételi vállalkozók.

Nem megfelelő a kínálat is igen jelentős következményekkel késések és a projekt költségvetésének, nem utolsó sorban a nem kívánt kockázat beltéri levegő minőségével kapcsolatos problémák a későbbi használat az épület.

Tények a PCB

NYÁK egyik a 12 legveszélyesebb szennyező anyagok, és ezért nagyon nemkívánatos a környezetben. PCB vándorol szomszédos épületek és a levegő, és az expozíció kontakt és belégzés felhalmozódnak a szervezetben.

PCB nagy mennyiségben eredményezhet a hosszú távú expozíció, kárt okozhat a immunrendszer, idegrendszer, a máj, a pajzsmirigy, növeli a cukorbetegség kockázatát, és hatással lehet a termékenységet. Ezen túlmenően, a PCB növeli a rák kockázatát.

NYÁK a legmagasabb mind a munkakörnyezet, a külső környezet és a belső klímát. A lakóépületekben tisztiorvos megkövetelheti végrehajtására cselekvési tervet, hogy csökkentsék a PCB beltéri levegő.

Klórozott paraffin is veszélyes szennyezőanyag. Klórozott paraffinok rendszerint nem okozhat problémát a beltéri környezetben egy felújítási projekt.

VEZET - mint a fenti.

Azbeszt - mint a fenti

"Ha átszervezi, felújítani és lerombolja, a munkavállalók ki vannak téve a vegyi anyagok és termékek, amelyek annyira veszélyes, hogy tilos használni őket ma."

Találkozunk a múlt bűneit építőanyagok vagy veszélyes hulladék van eltemetve.

Ez magában foglalhatja:

  • Azbeszt
  • PCB
  • Vezet
  • Kátrány
  • Szennyezett talaj
  • Impregnált fa

A tervezésnél különös figyelmet igényel annak vizsgálata, hogy vannak veszélyes anyagokat.

A munka során maga is szükség lehet extra biztonsági intézkedéseket kézművesek és lehetséges. a felhasználók az épületek.

Ez gyakran szükség lehet az elején a munka alatt, hogy dobja a veszélyes hulladék (speciális elhelyezés).