A cég profilja

Scanbau Kft. ma rendelkezik (a tanácsadóink) know-how alapján mintegy 35 éves tapasztalattal rendelkezik.

Nyertünk a tudás és tapasztalat a lakásépítésben. A cég 1995-ben alakult.

Az elején voltunk tanácsadó szinte minden területén az építőipar, de az évek múlásával a cég csendben egyre jobban szakosodott a következő 4 elsősorban fő területen:

”A múlt bűneit”

A cég az elmúlt években épített ki jelentős tapasztalattal tanácsadás és kezelése "a múlt bűneit" Itt gondolunk:

Ez kb:

PCB: A poliklórozott bifenilek (PCB-k) vannak jelen a különböző építőanyagok és jelenleg jelentős hatással konstrukciók projektek. A jelenléte PCB a tömítések, tömítőanyagok, festékek, ragasztók és egyéb építőanyagok időpontokat, a 1930-as betiltása PCB a hazai gyártású termékek 1979-ben az idő alatt azonban a PCB adunk több száz építési termékek miatt kémiai stabilitás, éghetetlenségének, szigetelő tulajdonságok és magas lobbanáspontja.

LVEZET - Ahogy a fenti

Azbeszt - Ahogy a fenti

”Lent a felület”

Mint fentebb építünk tapasztalat sok éve dolgozunk szorosan együtt néhány a legnagyobb biztosító társaságok, a magánszektor és az állami szektor.

Megvan az évek során elért jelentős "bank" a tudás skála rendelkezés, vizsgálat, CCTV, No-DIG megoldások, leírások / jelentések tender számítás "megtalálása" a megfelelő vállalkozók számára a munkát, bármilyen felügyelet, ellenőrzés és összesen tanácsadás.

Elsősorban foglalkozik:

  • Süllyedés károk és a föld alatt, település kár alapító előtt és után alapítvány mozgás
  • Kivetítése munka / feladat, számítások, injektálás és vázlatok
  • Víz / nedves átható, és alá terepen
  • Drain megoldások körülvevő ház lefolyó felszíni víz, a kapcsolat a csatornába, szennyvíz csatornába és alaprajza csatornába
  • Víztelenítése meghatározott területeken, és csökkenti a talajvízszint

”Kezek tovább”

Megvan az évek során szerzett nagyon magas titoktartási ügyfeleinkkel és ezért nagyon gyakran a "kiválasztott" ügyfeleink, hogy átvegye a teljes ellenőrzést a projekt az ügyfél számára.
 
Mi nagyon gyakran tekintik "egy állni" az ügyfél számára. Különösen az építési és felújítási projektek az ügyfél bérel tőlünk, hogy felelős minden szempontot teljes ideje a projekt.
 
Például minőségellenőrzés különböző szakaszaiban a projekt anyagi felügyelet, helyszíni ellenőrzés, vezetés az ülések, átadva az új bérlők / tulajdonosok, hibák / hibák (és a szóváltás azzal) az építők során az épület / felújítása hirdetés követni -up ülések után átadása a projekt és egy, két és öt év üléseken, amennyiben így van szükség.
 
Ezzel kapcsolatban ügyfeleink beruházások során gyakran "használt", mint a házőrző kritikus ellenőrzési építőanyagok a projekthez. Amely biztosítja, hogy ügyfeleink mindig megkapja a legjobb ár-érték arány, és mindig a legjobb eredményt.
 
Mi is gyakran használt ügyvéd az esetekben, amikor egy ügyvéd egy bonyolult ház / épület esetében.
 
Mi segítünk az ügyvéd irányadó neki / neki a szakkifejezések és nehézségek így a legjobb eredményt a kliens.

”Energia & Környezet”

Scanbau Kft. alatt több év felhalmozott jelentős tudás a Környezet és Energia terület és 2014-ben jelölték az egyik a "teljes felújítása" esetek a "Jobb épület & élő Ár" és végül között az első Dániában 20.

Rendelkezünk sokféle speciális tudást és a vezető mérnök számolni, mint az egyik legjobb 10 legokosabb "Brains" Dániában a környéken, és a hosszú ideig része volt több "gondolkodás dobozok" és vizsgálati comities Dániában és Skandináviában.

"Közeledünk munkánk holisztikus módon, kombinációját használja pontos számításokat és a józan ész."

A szakmai tapasztalat gyűlt a kiterjedt és szorgalmas időszakban kisebb-nagyobb építése és felújítása projektek Dániában, Németországban és a Közel-Keleten mindegyike Scanbau Kft. vagy Scanbau Kft. mint akár tanácsadó, műszaki és adminisztratív vezető vagy vállalkozó.

Scanbau Kft. van az évek során nagy sikere volt az a szerepe, mint "probléma megoldó" a, valamint kisebb, mint nagyobb épületet esetben. Scanbau Kft. vesz minden üzleti jellegű feladatok Dániában, Magyarországon, Németországban és Írország vagy ha valaha is, mint egy kliens van szüksége, hogy erre, mivel a mi tapasztalat terén már az évek során sikerült felépíteni egy hálózatot a nemzetközi kapcsolatok, és már több, mint szívesen segít Önnek az igényeinek megfelelő bármilyen módon tudunk.

Scanbau Kft. dolgozik szoros együtt építész és ügyvéd, és ezért tudjuk ajánlani a "teljes csomag".

Minden munkahely (a lehető legjobb módon) személyesen felett az ellenőrzést ugyanazon tanácsadó az elejétől a végéig. Az a tapasztalatunk, hogy ez a legegyszerűbb módja az összes résztvevő.

Minden munkahely kerül sor, fix áron, vagy szerint óránkénti fizetési vagy feladat leírását.

“Személyzet”

Ma Scanbau Kft. van a mag körül 4 Consultants.

  • Timo: Született 1965-ben, vezető technikai mérnök, igazgató Hungary, alapítója és partnere.
  • Brian: Született 1962, Környezetvédelmi és No-Dig szakértő, igazgató Írország és partnere.
  • Peter: Született 1971, Konstruktőr.
  • Jan: Született 1955, HD pénzügyi és számviteli.

A teljes személyzet felett van egy katonai háttérrel, amit a napi munkában is vannak "jelölt". Pontosság és határidőket is tényezőket, amelyek a legmagasabb prioritást.

Dolgozunk ki két nagyon fontos paraméter:

“SOP” Standard Operation eljárás. Minden, amit teszünk, vagy lesz egységes, mivel ez lehetővé teszi majd a nap sokkal könnyebb, és biztosítja, hogy elérjük az eredményeket a legmagasabb pont az ügyfél számára.

“Minimális erőfeszítés Maximum Return” Minden folyamatosan díszítve és alkalmazkodik a legjobb elérhető eredmény ügyfeleink számára, és ezáltal a Társaság számára.

Napi Dániában és Svédországban Péter a "arca" a társaság

Timo fel a fejjel az összes főbb feladatokat, különösen az a kezdet és a set-up Magyarországon, valamint a Timo több minisztériumi munka csoportok az energetikai és környezetvédelmi minisztérium (Dániában).
 
Timo van amellett, hogy szintén részt vesz SBI (dán Building Research Institute), valamint a DI (dán Industry), és ne felejtsük el, ő is ad előadás technikai iskolákban és az egyetemeken és így tovább.

Peter a napi "Mr. Praktikus ", aki egész egyszerűen gondoskodik arról, hogy a szálakat lesz kötve, és eléri egymást. Peter hátterét a vállalkozó üzleti időről időre bizonyítva értékét, ha a dolgok néha felívelésére.
 
Brian emberünk Írország. Székhelye Cork, hanem kiterjed az összes Írország során alkalmanként kirándulások Dániában és Magyarországon. Brian fő területe No-Dig megoldások (csőszerelés nélkül ásni) Vízelvezető CCTV, az esővíz gyűjtését, szivárgásdetektáló, szigetelő, nedves / penész kérdések, süllyedés és még sok más környezeti kapcsolódó.
 
Jan elsősorban irodánkban férfi és fut a gazdaság, időbeosztás, pályázatok, papírmunka, és így tovább. Jan is a mi "Big gondolkodó" és géniusza "új gondolkodás", és az új ötletek folyamatosan egy nagy plusz számunkra.
 
Az ügyfelek a Scanbau Kft. és Scanbau Kft. ma többnyire a nagyobb és közepes méretű ipari szakmai vállalkozók, biztosító társaságok, tanácsok és megyék, a földesurak és lakás vállalatok, külföldi cégek termelési létesítmények Dániában, Magyarországon vagy Írország.
 
De a neheztelnek években láttuk, hogy egyre több és több magánház tulajdonosok is igényli a szolgáltatást, főleg, hogy biztosítsák magukat, amikor önálló építők vagy nagyobb (vagy kisebb) felújítási projektek.