Energi rådgivning

“Energirenovering”

Klimaskjoldet er din overdækning af dit huset

Klimaskjoldet er alt, hvad der adskiller det udvendige fra indersiden: Ydervægge, vinduer, tag, hoveddør og så videre. Der er store besparelser på opvarmningsregningen, hvis du har et hjem med et godt klimaskjold. I mange tilfælde returneres investeringen i et ordentligt klimaskjold meget hurtigt med kølige kontante penge på dine opvarmningsregninger.

Et velisoleret hus har brug for færre radiatorer, mindre kedel eller varmepumpe. Din driftsøkonomi og miljøpåvirkning vil blive markant forbedret, og ikke mindst er det pænere at være indendørs om vinteren.

Hvad er energirenovering?

Energirenovering optimerer dybest set dit energiforbrug i dit hjem, og ved at gøre det får du fordelen i de mange besparelser og den komfort, der kan opnås i de fleste huse. Det er dig som husejere, der er den vigtigste spiller når det gælder at øge energioptimering i dit private hjem.

Og hvis du vil sikre dit hjem til fremtiden, er renoveringen også en vigtig parameter. Her opstår en række spørgsmål: Hvordan vil udviklingen i energipriserne vise sig? Hvor stort er mit hjemmes energiforbrug? Hvad er værdien af ​​ejendommen? Har jeg muligheden for at spare energi og med disse penge, og hvad er udsigterne?

Og meget vigtigt! Hvad siger loven og forordningen om nybygning eller renovering, som du som husejer eller entreprenør skal være fuldt opmærksom på, inden du starter et projekt.

Tænk på energirenovering, før du starter dit byggeprojekt. De penge, du vil bruge, kommer hurtigt tilbage, hvis du tager alle ting vedrørende isolering i betragtning. Hvis du for eksempel ønsker at renovere din første sal, er det en meget god ide at undersøge, om din bygning er tæt og isoleringen er tilstrækkelig, før du starter. Hvis værelserne allerede er færdige og indrettede, og du finder ud af, at isoleringen er i dårlig stand, har du et problem, og det vil blive meget dyrt at rette op.

Den bedste løsning vil altid være, at alle isoleringer er ajourførte og i prima-tilstand.

Energibesparelser er også komfort.

Hemmeligheden bag et godt klimaskjold er i al enkelhed at sikre, at væggene, loftet og gulvet i din bygning "holder fast ved" varmen ved at gøre det, at du får gode overfladetemperaturer på vægge, gulve og lofter i vintertid.

Cirka en tredjedel (hvis ikke mere) af vores varme i vores huse og lejligheder forsvinder ud gennem lækager i klimaskjoldet.

Ukontrolleret luft (Draft) i din bygning / hus vil altid være forløbet af et varmetab, og resultatet af dette vil være en højere opvarmningsregning, og den enkleste måde at reducere disse omkostninger er ved at sikre dig, at dit klimaskjold er i top stand.

Træk eller komfort. Lækager i dit klimaskjold har en enorm indflydelse på dit klima i huset eller lejligheden. Hvis du har lækager / træk i klimaskjoldet, vil det sandsynligvis være forløbet af fugt og skimmel, og det kan igen føre til skader på huset eller lejligheden og endnu værre være grunden til sundhedsmæssige problemer. Lækager i klimaskjoldet bør derfor af alle grunde undgås.

Giv dit hjem en overfrakke.

Den primære grund til at forsegle dit hus / din lejlighed er at spare energi og give dig og din familie et bedre og sundere klima at bo i. Udover at være isoleret nok er det også meget vigtigt at forsegle bygningen for at forhindre kold luft i at komme ind udefra .

Når kold og varm luft mødes, vil luften begynde at bevæge sig, og det er det, du oplever som daft. Én ting er, at en velisoleret bygning sparer dig for mange penge og giver dig en bedre livskvalitet. En anden meget vigtig ting er, at et velisoleret hus fungerer som den inderste side af en hyggelig te.

Bygningen bliver ganske enkelt varm indeni og holder kulden ude.