Megújuló energia

“Megújuló energia”

A megújuló energia meghatározása ma érkező energia biovarme, napenergia, hőszivattyúk, szélerőművek, fényelektromos napenergia.

A megújuló energiaforrások, mint energiaforrás, akkor kap mind a környezetbarát és olcsó villamos energiát vagy hőt otthonában. A megújuló energia nem csak a környezeti rajongó, de ad is nagyon sok értelme, ha érdekel, ha egy fix ára az energiafogyasztást.

Bioüzemanyag

Bioüzemanyag egy általános kifejezés a biológiailag lebomló termékek, hulladékok és visszamaradt termékek a mezőgazdasági és erdészeti, az ipar és a háztartások.

Tűzifa és pellet a leggyakoribb lakások fűtésére bioüzemanyaggal. Ez a rész információkat és utasításokat megfelelő égést bioüzemanyagok és hogyan kell kiválasztani a megfelelő bioüzemanyag üzem pénzt takaríthat meg a fűtési számlák.

Napelem - a saját erő!

A napelemek a tetőn, akkor képes a saját erő és akkor független az emelkedő villamosenergia-árak. Ugyanakkor lehet, hogy valami jót a környezetnek.

Napelemek biztosítják a meleg víz és fűtés radiátor

A hőszivattyú akkor az energiát a talaj vagy a levegő, hogy a lakás fűtésére. A hőszivattyúk ma mind gazdasági, mind környezetvédelmi jó alternatívája lehet a hagyományos fűtési módszerek, mint az olaj és a gáz.

Itt kaphat információt és útmutatást a geotermikus energia, a víz-levegő, levegő-levegő és levegő hőszivattyúk és nem utolsósorban, hogy milyen a megfelelő hőszivattyús rendszerek pénzt takaríthat meg a fűtési számlák.

Bemelegítés a ház hőszivattyúk

Napkollektorok aktív napenergia fűtési rendszerek átalakítására a Nap sugárzó energiáját víz melegítésére. Ez egyaránt lehet vízfürdőbe, és mossuk vagy forró víz radiátorok - azaz a helyiségek fűtésére.