Energia tanácsadás

“Energia felújítás”

Az éghajlat pajzs a fedelet a ház.

Az éghajlat pajzs mindaz, ami elválasztja a külső belülről: Külső falak, ablakok, tető, bejárati ajtó, és így tovább. Vannak hatalmas megtakarítást, hogy a fűtési költség, ha van otthon egy jó klíma pajzs. Sok esetben a beruházás megfelelő klíma pajzsot nagyon gyorsan visszatért hűvös készpénzt a fűtési számlák.

Egy jól szigetelt ház szüksége kevesebb radiátorok, kisebb kazán vagy hőszivattyú. Az operációs gazdaság és a környezeti hatás jelentősen javult, és nem utolsó sorban, ez szebb, hogy bent a téli hónapokban.

Mi az energia dátuma?

Energia felújítás alapvetően optimalizálja az energiafogyasztást otthonában, és ezzel kap az előny a sok megtakarítást és a kényelmet, hogy lehet elérni a legtöbb ház. Ez úgy, mint egy háztulajdonos, hogy a legfontosabb játékos, amikor a növelése energiaoptimalizálás a magánlakás.

És ha azt szeretnénk, hogy biztosítsa az otthoni a jövőben a felújítás is fontos paraméter. Itt merül fel egy sor kérdést: Hogyan fogja a fejlődést a energiaárak kiderülhet? Mekkora az én otthoni energia fogyasztás? Mi az ingatlan értéke? Van, a lehetőséget, hogy az energiatakarékosság, valamint az, hogy a pénz, és mik a kilátások?

És nagyon fontos! Mit jelent a törvény és szabályozás mondjuk kapcsolatos új épületről vagy ahogy a ház tulajdonosa, vagy egy vállalkozó kell teljesen tisztában megkezdése előtt a projekt.

Gondolj energia felújítás megkezdése előtt az épület projekt, a pénz, hogy fogja tölteni gyorsan jön vissza, ha veszel mindent a szigetelésre figyelembe. Ha például azt szeretné, hogy felújítják az első emeleten, ez egy nagyon jó ötlet, hogy vizsgálja meg, ha az épület feszes és a napsugárzás elegendő, mielőtt elkezdené. Ha a szoba már kész és berendezett, és akkor majd megtudja, hogy a szigetelés rossz állapotban van, akkor van egy probléma, és rögzíteni, hogy lesz nagyon drága.

A legjobb megoldás mindig az, hogy minden szigetelés naprakész és prima állapotban.

Energia-megtakarítás is kényelmes.

A titok a jó klíma pajzs minden egyszerűség, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a falak, a mennyezet és a padló a épület "kapaszkodva" a hőt, ezzel, hogy kapsz jó felületi hőmérséklet falra, padlóra és mennyezetre a téli időben.

Körülbelül egyharmada (ha nem több) a hő a házak és lakások eltűnik keresztül szivárog az éghajlat pajzs.

Ellenőrizetlen levegő (tervezet) az épületben / házban mindig során a veszteség a hőt, és az eredmény az, hogy lesz egy nagyobb fűtési költség, és a legegyszerűbb módja annak, hogy e költségek csökkentése is megbizonyosodik arról, hogy a klíma pajzs csúcsformában.

Drag vagy komfort.

Szivárgások a klíma pajzs nagy hatással az éghajlatra a ház vagy lakás. Ha szivárgást / tervezet az éghajlat pajzs akkor valószínűleg során nedves és a penész, és hogy ismét vezethet kárt a házban vagy lakásban, és ami még rosszabb lehet az oka, hogy az egészségügyi problémák. Szivárog az éghajlat pajzs ezért minden oka lehet kerülni.

Ad otthon a felöltő.

Ennek elsődleges oka, hogy lezárjuk a ház / lakás az energiatakarékosság, és adja meg, és a család egy jobb és egészségesebb klíma élni. Ezt izolátumból származó elég az is nagyon fontos, hogy lezárjuk az épület, hogy megakadályozza a hideg levegő be kívülről.

Amikor a hideg és a meleg levegő találkozik a levegő elkezd mozogni, és ez az, amit akkor érezhet ostoba. Egy dolog, hogy egy jól szigetelt épületben menteni egy csomó pénzt, és ad egy jobb életminőséget. Egy másik nagyon fontos dolog az, hogy egy jól szigetelt ház úgy viselkedik, mint a belső oldalán egy tea hangulatos.

Az épület nagyon egyszerűen felmelegszik a belseje, és tartja a hideget.